Prokin 252 - varful de gama in evaluarea si antrenamentul echilibrului static si dinamic

Tehnologia PRO KIN stimulează refacerea echilibrului, mersului, coordonării, posturii, mobilității articulare dar și a forței musculare.

Dispozitivul evaluează mai întâi controlul neuromuscular prin măsurarea abilității pacientului de a menține stabilitatea posturală unilaterală si bilaterala pe o suprafață statică sau instabilă.

Tehnologia de evaluare si antrenament al echilibrului corpului este una extrem de precisă, modulul de antrenament fiind format din protocoale diferite ce pot avea abordare unipodală, bipodală, monoaxială, biaxială, multiaxială cu 50 de nivele diferite de instabilitate si cu nivele ajustabile de dificultate. Sistemul include si un modul pentru evaluare şi antrenament al echilibrului bazinului din poziţia şezut.

PROKIN 252 realizează programe de recuperare individualizat la care pacientul va participa cu mult interes datorită interfeței interactive si ofera grafice oniective de masurare a evolutiei pacientului..
Interactivitatea îi conferă dispozitivului PRO KIN o adresabilitate largă, de la copii până la pacienți geriatrici.

Indicații terapeutice:

  • patologie ortopedică posttratumatica (leziuni capsuloligamentare, fracturi), postartroscopie, recuperare după proteza de genunchi/șold 
  • patologie neurologică: deficitele motorii din accidentul vascular cerebral, boala Parkinson, scleroza multiplă, neuropatii periferice motorii și senzitive, ataxii
  • afecțiuni din sfera ORL care implică aparatul vestibular
  • îmbunătățirea abilităților kinestezice la sportivi.