Va oferim posibilitatea de a va recapata energia prin programe personalizate!

Centrul Delfinul dispune de o piscina interioara de 165 mp cu adâncime variabilă (70-160 cm), dotata cu un sistem de inot contra-curentului, cascade cervicale, jacuzzi, sistem de climatizare si incalzire a apei. Terapia naturala prin gimnastica acvatica este recomandata persoanelor de toate varstele, iar programele profilactice de inot si gimnastica in apa sunt personalizate, pentru a acoperi toata gama de cerinte. Hidromasajul realizat prin jeturile apa-aer laterale are un puternic efect relaxant asupra musculaturii.

Initiere înot copii / adulți - Centrul Delfinul beneficiaza de expertiza celor mai dedicati instructori de inot, cu o bogata experienta in tara si peste hotare atat in initierea copiilor, dar si a adultilor in arta inotului.

Aqua Gym & Aqua Pilates - sau gimnastica in apa, faciliteaza mentinerea sanatatii musculare, circulatorii, cardiace si respiratorii si a unei forme fizice optime.

Aqua Prenatal - este un program de exerciţii prenatale specifice, recomandate incepand cu al doilea trimestru de sarcina, menite unei dezvoltari armonioase pentru viitoarele mamici si pentru copiii lor.

Aqua Bebe - reprezinta un program de educatie acvatica dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 4 luni si 4 ani, fiind singurul program de acest fel care se desfasoara intr-un bazin cu apa sarata, cu indicatori optimi de PH, filtrare UV si o temperatura medie de 29-31 grade.