Share

Stimati Clienti,

Va anuntam ca in data de 24 ianuarie 2019 Centrul Delfinul isi va desfasura activitatea conform programului obisnuit.

Va asteptam!

Echipa Centrului Delfinul

Share

Vineri, 23 noiembrie 2018, la sediul Centrului Delfinul Galati, Prof. Univ. Dr. Nica Sarah Adriana - medic Primar in Medicina sportiva, Balneoclimatologie și Recuperare Medicala, asigura consultatii de specialitate pe urmatoarea sfera de patologii:

Share

Zapada, gheata si sporturile de iarna nu inseamna doar bucurie. Entorsele, luxatiile si fracturile sunt factorii de risc la care suntem expusi daca practicam astfel de sporturi sau daca nu ne echipam corespunzator atunci cand mergem pe zapada.

Share

Stimati Clienti,

Va anuntam ca in perioada 23 decembrie 2017 - 07 ianuarie 2018 Centrul Delfinul va fi inchis in scop administrativ.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa Centrului Delfinul

Share

Cu totii am simtit cel putin odata dureri de genunchi, glezne, sold sau spate in anotimpul rece sau ploios. Exista o vorba din popor ce spune ca aceste semne ne dau de veste ca “se schimba vremea”. Sunt mai multe teorii ce incearca sa explice aceasta stare: presiunea barometrica sau organismul slabit in urma unor accidentari sau inflamatii. Cert este ca in sezonul rece durerile articulare si musculare deseori se intensifica. Ba mai mult, cercetatorii explica ca problemele persoanelor cu dureri cronice vor persista si intr-un climat cald.

Share

Esti incepator sau avansat? Nu conteaza, esti premiat!

Concursul anual de inot organizat de Centrul Delfinul pentru copii a ajuns la a IVa editie! Va asteptam cu premii surpriza!

Data limita de inscriere: 07 decembrie 2016

Share

Share

anunt 30noiembrie decembrie 2016

Share

In luna noiembrie 2016, la sediul Centrului Delfinul puteti beneficia de expertiza Prof. Univ. Dr. Nica Sarah Adriana - medic Primar in Medicina sportiva, Balneoclimatologie și Recuperare Medicala, pe urmatoarea sfera de patologii:

Share

 

De Ziua Mondială a Educației, lansăm Campania "Scoala are întâietate, Noi venim cu sanatate!" adresată tuturor dascălilor din Județul Galați! In perioada octombrie - decembrie 2016, cadrele didactice beneficiaza de reduceri la serviciile profilactice și terapeutice oferite de Centrul DELFINUL și Centrul Medical SANAVITA.