TECAR WINBACK – recuperare de 2X mai rapida!

Terapia Tecar este o metoda inovativa de tratament recuperator care accelerează „regenerarea naturală” a țesuturilor biologice. Datorită intensității sale scăzute, este în totalitate non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman, avand efecte rapide si de durata.

 

Efectele terapeutice sunt maximizate cand simultan se mobilizeaza articulatia afectata sau se asociaza cu contractii musculare izometrice prin proceduri complementare:

TECAR WINBACK + kinetoterapie individuala

TECAR WINBACK+ terapia punctelor trigger

Curenții de înaltă frecvență penetrează tegumentul fără a pierde din energie. Terapia TECAR are ca impact - VINDECARE ACCELERATA, COMBATE IMEDIAT si DURABIL DUREREA, ACCELEREAZA DRENAJUL. Poate fi folosita in zonele unde exista implanturi metalice cum ar fi proteze de sold, de genunchi, de umar. Dispozitivul include un kit special destinat afectiunilor urologice.

Indicatii terapeutice

  • Contracturi musculare, leziuni musculare recente si vechi, intinderi musculare, rupturi, entorse, contuzii musculare, osoase, tendinopatii acute si cronice, condropatie, edem post-traumatic, fibroza musculara, fasceita plantara
  • Entorse, rupturi musculare, fracturi, pre si post operatoriu pentru ligamentoplastie, protezari si osteosinteze
  • Epicondilite, cervicalgie, lombalgie comuna acuta si cronica, capsulita, rigiditate articulara
  • Afectiuni urologice